Feb 14, 2009

internet connection..

at last! dapat gak internet connection. da lebih kurang seminggu my laptop tak dapat internet connection. tapi alhamdulillah dah dapat. how? try here n there. yeah, trial n error is good. mula2 mcm semakin merosakkan computer. tapi mcm okay la pulak. huhu.

last week, i went to bagan lalang @ sepang goldcoast. goldcoast? yeah, saya pon tak sangka ada goldcoast di malaysia. it was one of my best experience. what for? karate outdoor training. really thankful to the committe members. berikan tepukan gemuruh untuk mereka!!

we arrive there about.. x ingat ar wat time. tapi lepas asar for sure. ktorg sembahyang asar kat masjid nilai. oh ya! program ni (menurut abang iman) merupakan kali pertama selepas sepuluh tahun, uia dojo wat outdoor training bersama rakan2 di pj dan nilai. (in other words, dah lama tak wat combine outdoor training.). program ni lebih kurang program sehari. sebab ktorng dok sane less than 24 hours. For more info, go to iium karate gombak web page. huhu. jus to add, jumpa obor-obor@jelly fish semasa mandi-manda di lautan. 1st time masuk air x nampak. tapi sebab my friend nampak. ktorang kembali ke daratan. 2nd time masuk air, masuk kat tempat jauh sikit dari tempat 1st ktorang masuk. hoping not to meet the obor-obor. tapi kali ini, salah satu dari kami disengat oleh sang obor-obor. orang yang disengat itu merupakan orang yang paling berhati2 dan berwaspada antara kami berlima. dah kene sengat kami pun kembali ke daratan. time ni la kali pertama ku melihat obor-obor hidup. dan rupanya tidak seperti obor-obor yang terdampar di daratan, mahupun jellyfish kat cerita spongebob.

this week, entahla. mcm banyak kerje. tapi mcm takde keje at the same time. boleh ke? entahla. anyway. got many thing to do. but dont know what to do 1sr. n end up doing nothing. remember guys, procrastinating is no good. arigato for reading ^.^

1 comment:

Local Reporter said...

Read quite a lot... but commented none... Hence this comment. For someone who seems kinda reserve, you do seem to observe and have a lot to say. But confidence can be an issue here. You can probably feel it through the post that I've read. And another thing, the emotions that you wich to convey can be felt through clearly. You may not know it, but if you were to write with a lot of gust, even other can feel the breeze of it. He he he . . .