Jul 6, 2009

ku...

hari ni tak keluar rumah. sebab tak tahu sofa datang kul brape. so tak jadi keluar in case orang sofa call. sofa dah sampai. tapi takde orang call pon. nasib baik ktorg ade kat rumah. kalo takde, ntah ape yg jadi.

so esok.. esok nak g carrefour. become my mom personal driver again. apa guna jadi anak, kalo tak tolong mak sendiri kan? okay la macam da melalut je kan? tapi takpe. saya akan tetap menaip. akan tetap meneruskan karangan yang hancus ni.

semalam?? semalam sudah berlalu.. esok akan datang.. lusa lepas esok. mesti lalu esok baru sampai lusa. kira lusa ni benda takkan tercapai. yang dikejar tak dapat, yang digendong keciciran.

kan da merepek lagi. dah tak tahu nak merepek ape lagi. so lain kali je la k. jangan peningkan kepeningan yang memeningkan. haha. confuse? good for u.

3 comments:

Makaroni said...

letak gambar....
jgn tulis jea...

Khadijah Rahman said...

nak letak gambar sape?? imran??

Khadijah Rahman said...

nak letak gambar sape?? imran??