Apr 21, 2011

takde air

takde la rajin sgt nk tulis snarnya. tapi tetiba rajin la tangan ni nak menaip. hoho. so ilham penulisan kali ini datang dari sue shitoryu. wah! da ingat nama. hoho. dulu tu add dia kt fb sbb shitoryu dia je. tak berapa nak kenal pon snarnye. dia add, saya pon approve. ngahaha.

kawan2 kat fb saya takde la ramai sangat. check jap. btol la tak ramai. 625 friends je. in the list. kawan sekolah iic/adni. cousins. yang kengkadang setahun skali pon tak jumpa. kawan uia classmate / roomate / usrahmate / program. kawan karisma/ikram. then karateka. kengkadang tu takde la kenal sangat. tapi sebab dia karateka, maka approve la friend request. thou kengkadang tu rase pernah jumpa sekali je. n ade tu tak ingat pon pernah jumpa. hoho.

ok2. berbalik pada tajuk. takde air. kalau takde air boleh ke hidup? hmm.. :-? mungkin bole. tetiba kekeringan idea la pulak. haha. tadi cm banyak je bende nk tulis. ngahaha

till then. adios

2 comments:

s u e e t said...

hahaha. baru ingat nama? nak kena karate nieh! >,<

DeeJa said...

dah lama da ingat nama. tapi since ikct ar. time ikot tu masih lom ingat. hoho