Jan 31, 2009

LES' COPAQUE

les copague is a company. diorang wat 3D animated cartoon. kalau nak tau diorang ni la yang wat citer upin dan ipin. n yesterday, i went to their place. company diorang kat shah alam. jauh perjalanan indah pemandangan. tapi kalau tidur dalam bas, nampak mimpi je la.

best tak? best sangat2. sangat2 best. rugi kepada sesiapa yang tak join ktorg. although we didnt meet kak ros. my fwen ros is with us all the time. huhu. note: different roses. ^.^

anyway, during our trip there. they tell how the story were being made. looks complicated. but fun at the same time. cam nak switch to animation pon ade. tapi mane boleh. eh boleh la. sebab diorang ade training center. so cuti nanti boleh la blaja skit. so nanti lepas grad, sambil tunggu kerja nak join la diorang nih. diorang ni kerja as a team. semua kawan. kawan dengan semua. kerja happy semua suka. tour guide ktorang cakap, diorang ni kebanyakan fresh graduate. paling tua tak sampai 30. kalau tak salah, age diorang in the range of 16 to 28. tapi kalau salah sorry la ye.

gambar? ape tak caye ke orang da sampai sana. kalau tak percaya lu tengok ni gambar.

in picture:
ain(tuan camera), kak ros, badrol, lim, rosfazatun, me
upin, rajoo, ipin
suzai@jujai

that all from me. arigato for reading.

for more info of les copaque go to this page

1 comment:

snowstarzz said...

tuan camera di sini...

bagi ar name sedap sikit.. official photographer ke.. emm cam salah eja je.. tak pe ar.. huu tak sia2 aku ajak kau last minute pun.. i`m glad u enjoyed the trip...