May 14, 2011

cotton candy

dah lama terigin nak makan cotton candy. but prefer beli cotton candy yang baru buat. meaning prefer makan cotton candy yang kita nampak cara pembuatan dia. tapi dah lama dah tak jumpa mesin tu. last jumpa kat carrefour time dulu2. dah tak ingat bila.

tapi hari ni cotton candy kat pasaraya giant ni nampak macam sedap. tengok cotton candy tu agak lama. pastu ayah pon bersuara. kalau nak makan cotton candy tunggu mar kawin. bila la pulak mar nak kawin. aku pon lom kawin agi. n she is the youngest girl from us the 7 cucu perempuan tok kami. cuzin saya lagi ramai perempuan dari lelaki. with ratio 5 to 1 rasanya. anggaran semata2. anyway, sebab cotton candy tu nampak sedap. saya beli jugak. hehe

pastu time makan2 tu, ingat nak share dengan adik2 aku ni. tapi diorg tak nak. tengok pon dah tak selera. mesti makan banyak sangat time abg achid kawin aritu. kenapa la aku ade exam time tu. tapi takpe la. dah pass pon subject tu.

tak berjaya habiskan cotton candy. nasib 2 adik aku yg tak ikut g kedai ni gila bende2 bergula cmni. merekalah yg berjaya menghabiskan cotton candy yang telah ku beli.

k ar. nak sambung buat summary. ni kali ke-3 aku edit summary ak ni. supervisor fyp aku pon tak check cmni.

No comments: